Neerslag aanpassen

volgende
mm per uur

Weerslag mededeling

Hoe is de actuele radar in Europa? Europa in breedbeeld!
Zonbeelden? De actuele zonbeelden van Europa!

regen

zon en wolken

Radar Europa

Delen

Weerslag Twitter

Volg ons op Twitter weerslagnl

Weerfoto's

#luiten, #klmopen, #weerslag, #rotterdam, #holland, #weerslag,

Weersverwachting Nederland van 29 september 2022

Perioden met zon, aan de kust nog een bui

[Waarschuwingen] In Noord-Holland plaatselijk nog dichte mist. (code geel)

[Vanochtend] Op veelplaatsen schijnt de zon, maar plaatselijk komt ook nog mist voor. De mist verdwijnt de komende uren. In de kustgebieden komt een enkele bui voor. Er is weinig wind.

[Vanmiddag] zijn er perioden met zon. Vooral in de kustprovincies is er kans op enkele buien. De middagtemperatuur ligt op ongeveer 14°C. Er is weinig wind.

[Vanavond] zijn er opklaringen en is het vrijwel overal droog. Alleen in het uiterste noorden drijven enkele buien vanaf de Noordzee binnen. Er is weinig wind, in het Waddengebied is de wind zwak tot matig uit verschillende richtingen.

[Komende nacht] komen er in de kustgebieden nog buien voor. Landinwaarts blijft het droog. Er ontstaat op meerdere plaatsen (dichte) mist. De minimumtemperatuur ligt tussen 2°C plaatselijk landinwaarts en 10°C langs de kust. Er is weinig wind.

[Morgenochtend] begint op verschillende plaatsen met mist. De mist verdwijnt in de loop van de ochtend. Verder zijn er perioden met zon en kan in het westen een enkele bui voorkomen. De wind komt uit zuid tot zuidwest en wordt zwak tot matig.

[Morgenmiddag] zijn er perioden met zon. In de loop van de middag wordt de bewolking van het westen uit dikker. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur ligt rond 16°C. De wind komt uit zuid tot zuidwest en neemt toe naar matig, aan zee en op het IJsselmeer naar vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6.

[Morgenavond] neemt de bewolking van het westen uit toe. In de tweede helft van de avond gaat het regenen. De wind uit zuid tot zuidwest neemt verder toe, boven land naar matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer naar krachtig tot hard, windkracht 6-7. Langs de noordwestkust is er aan het einde van de avond kans op zware windstoten rond 75 km/u.
(Bron: Weerslag/KNMI)

Verwachte neerslag en zon komende 14 dagen (de pluim)

Regenverwachting Zonverwachting

Het weer nu image description

Gem. ℃ Max. ℃ Min. ℃
11,5 15,0 7,4
Max. wind
33km/h (5Bft)

Temperatuur
Windkracht
Windstoten
Zicht
Waarschuwingen

Bekijk alle actuele weerstation waarnemingen.

Landelijke verwachting komende 6 dagen.

vr 30 sep 2022 za 1 okt 2022 zo 2 okt 2022
image description image description image description
Max℃ 16 16 15/16
Min℃ 6 11 11/12
ma 3 okt 2022 di 4 okt 2022 wo 5 okt 2022
image description image description image description
15/16 16/18 16/19
10/12 9/11 9/13